Kolonel Kastor?

Met de K van Kommunicatie. Want daar Kickt de Kolonel op.
Kolonel Kastor heeft waarden en principes. En hij staat er niet alleen voor. Gelukkig maar!

Samen groeikansen zien en er voluit voor gaan

We hebben allemaal hetzelfde doel, toch? Jouw business vooruit helpen. Hoe? Door rond de tafel te zitten, groeikansen te ontdekken en er alles aan te doen om ze te benutten. En dat doet de Kolonel graag samen. Want succesverhalen, die schrijf je met 2. Zoals Nicole & Hugo, Beyoncé & Jay-Z … Jij & Kolonel Kastor, het volgende power couple?

Enthousiast en gretig, maar voetjes op de grond

Ons marketingbrein stopt nooit met werken. Het is nu eenmaal onze passie. Enthousiasme is het begin van elk sterk onderbouwd marketing- en communicatieplan. Zich verliezen in zweverige marketingtheorieën is dan de valkuil, maar de Kolonel staat altijd met beide voeten op de grond. Wij gaan voor sluitende strategieën die hun nut al bewezen hebben.

Doen waar je goed in bent

Dat is ons motto. De Kolonel kent zijn sterktes en zet die meesterlijk in om jouw marketingdoelen te behalen. En achteraf blijven we sleutelen aan onze output. Waarom? Omdat we altijd beter willen en kunnen. The only way is up, toch?

Afspraak is afspraak

Transparant communiceren en onze verantwoordelijkheid nemen. Daar worden wij nu eens gelukkig van! Afspraken zijn er om nagekomen te worden. Als we een Porsche afspreken, dan krijg je geen tweedehands Toyota. Die afspraken maken we altijd met de heilige drievuldigheid in het achterhoofd: budget, tijd en omvang van de opdracht. Realistische plannen dus, waarvoor we het onderste uit de kan halen.

Een langdurig engagement van kritische partners

Geen vluggertjes voor de Kolonel, wij gaan voor een duurzaam engagement. Ons totemdier is niet voor niets een bever, een dier dat voortdurend bouwt en waarop je kan bouwen. Zoals het hoort in elke standvastige relatie, zijn we open en eerlijk, héél eerlijk. Kritisch zelfs. Want jij zoekt geen jaknikker, wel iemand die je uitdaagt met waarom-vragen. En die kritische reflex hebben we ook voor onze eigen winkel.

Kastors team

Veronika
Chef Strategie

Jesse
Chef Copy

Maarten
Chef Digital

Kennismaken om te kijken wat we
voor je kunnen betekenen?