Hoe verloopt de samenwerking met Kolonel Kastor?

Om jouw marketingprioriteiten op een rijtje te zetten volg je als klant een traject. De Kolonel gelooft sterk in samenwerking en transparantie en geeft je in elke fase van het traject de keuze om zelf aan de slag te gaan, samen met ons je doel te bereiken of je marketing aan ons toe te vertrouwen.

Gratis intake-gesprek

We beginnen altijd met een intake-gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we samen jouw onderneming en marketing kritisch onder de loep. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden.

Strategie

Heb je nog helemaal geen ideeën over een strategie en een marketingplan? Dan raden we onze workshop ‘Fix Your Funnel’ aan. Heb je wel plannen in je hoofd maar heb je nood aan een strategische sparringpartner? Dan kan je beroep doen op consulting-uren. In die uren leen je het strategische brein van Kolonel Kastor om je plannen concreter uit te stippelen.

Lees waarom wij altijd van een strategie vertrekken, en jij het best ook.

Optie 1: Fix Your Funnel

Deze workshop is bedoeld voor ondernemingen die een grondige doorlichting van hun marketingstrategie nodig hebben. Het resultaat is een een volwaardig stappenplan voor jouw marketingstrategie. Je krijgt van de Kolonel je marketingprio’s op een presenteerblaadje.

Optie 2: Consulting

Heb je je strategische doelen al helder voor ogen, maar weet je niet hoe ze te bereiken? Dan vind je in Kolonel Kastor een ideale sparringpartner. Tijdens onze consultinguren kan je ideeën aftoetsen met Veronika, ons strategische meesterbrein. Samen bespreken jullie je prioriteiten en gieten die in een tijdlijn. Het resultaat is een gedisciplineerd marketingplan.

Marketingacties

Je strategie is uitgestippeld? Dan kunnen we nu beginnen uitwerken. Ook in dit luik zijn er verschillende mogelijkheden.

Optie 1: projectmanagement

Op basis van het strategische stappenplan bakenen we verschillende projecten af. Dat kunnen campagnes zijn, beurzen, websites … Voor elk project maken we een offerte op. Na het tekenen steken we de handen uit de mouwen en leveren we het afgesproken project op.

Optie 2: creatie-uren

Wie met maandelijkse marketingbudgetten werkt, kan pakketjes met uren digitale creatie kopen. We spreken het aantal uren af en welke prestaties we kunnen leveren in die tijd. Blogs schrijven, sociale media beheren, je website onderhouden, aan je branding werken, Google Advertising … Het is maar een greep uit de mogelijkheden. Zijn de uren op? Dan kan je het pakketje vernieuwen. Zo ben je zeker van maandelijkse vooruitgang.

Optie 3: doe het zelf

Je beslist op basis van het FixYourFunnel-stappenplan om zelf actie te ondernemen? Super! Weet dat onze wegen nooit helemaal moeten scheiden. Bij Kolonel Kastor vind je veel tips & tricks, en je kan altijd bij ons terecht voor vragen.

Klaar om jouw traject te starten?

Als jij er klaar voor bent, dan wij ook! We zijn enorm benieuwd naar jouw verhaal, en kunnen niet wachten om je verder te helpen.