Marketing en communicatie van strategie tot uitvoering

Bij Kolonel Kastor kan je terecht voor de volledige aanpak van je marketingactiviteiten. Van strategie tot uitvoering. Al hoef je niet heel dat traject te doorlopen. Je krijgt van ons verschillende pistes voorgeschoteld in de samenwerking. Eén ding is zeker: hoe intens de samenwerking ook is, transparantie is altijd het allerbelangrijkste.

Strategie

Een doordachte marketing- en communicatiestrategie is broodnodig om als bedrijf te groeien. Wij weten waar de klepel hangt en zoeken samen met jou naar de gepaste methode. En dat zijn geen vluchtige trends, maar strategieën die hun nut al bewezen hebben. Hulp nodig om marketingdoelen op punt te zetten? Ook daarmee helpen we een handje.

Branding

Wat is het verschil tussen jou en je concurrenten? Waarom kiezen je klanten voor jou? Hoe klinkt jouw bedrijf? Welk gevoel roept het op? Welke kleuren zijn daarvoor nodig? Allemaal vragen die schreeuwen om een antwoord. We bepalen samen met jou de smoel van je bedrijf. Van grafische vormgeving tot tone-of-voice.

Content

Je hebt je klant meer te vertellen dan je op het eerste gezicht denkt. We zoeken samen naar relevante verhalen en helpen je om ze tot bij je klant te brengen. Met blogs, filmpjes, advertenties en wie weet wat nog allemaal. Met de juiste content houd je bestaande klanten geboeid en scoor je in één ruk ook een mooie tros nieuwe klanten.

Social media

Facebook, Instagram, LinkedIn … Ze maken je merk menselijker en benaderbaar. Communiceer direct met (potentiële) klanten, hou ze op de hoogte van het reilen en zeilen binnen je bedrijf, deel interessante ideeën of maak ineens een succesvolle webshop. Kolonel Kastor loodst je door alle mogelijkheden van sociale media.

Websites

Maar niet zomaar een website, oké? We zorgen ervoor dat jouw plekje op het web voldoet aan jouw marketingnoden. Een verzamelplek voor alle info over je bedrijf? blogberichten die lezen als een trein? een spannende online poot van je merk? een webshop die scoort? Of een gezonde mix van die dingen? Kolonel Kastor zorgt ervoor.

Consulting

Kolonel Kastor komt graag op visite. Dat kan voor koekjes en thee … of voor een inspirerende workshop over marketing en communicatie. Welke marketing trends moet je zeker in de gaten houden? Hoe ga je zelf aan de slag met sociale media? Hoe schrijf je boeiende verhalen voor je website? We komen het graag vertellen!

Klaar voor een aanpak op maat?

Ga er even bij zitten en vertel ons wat je nodig hebt. Zo kunnen we samen zoeken naar de juiste strategie.