Een SEO-proof website voor kleine zelfstandige Kenny

Ook voor kleine zelfstandigen met een beperkt budget haalt Kolonel Kastor het onderste uit de kan.

Kenny Vanermen werkt onder de naam Structured als opruimcoach – noem hem gerust de Vlaamse Marie Kondo. Hij helpt mensen met ontspullen, hun administratie op orde krijgen, inboedels opruimen, etc.

NOOD VAN DE KLANT

Kenny van Structured zocht een digital marketing expert om zijn bestaande Wix-website onder handen te nemen. “Ik wilde mijn website optimaliseren qua SEO om zo beter te scoren in Google”, vertelt Kenny.

AANPAK VAN DE KOLONEL

Enter Kolonel Kastor. Vóór onze make-over kreeg de website een score van 4 op 10 op de schaal van SEO-goeroe Neil Patel. Kolonel Kastor sprong doordacht om met het budget van Kenny en wist de score op te krikken naar 8 op 10.

Hoe we dat voor elkaar kregen? Kenny: “De backend van mijn website werd helemaal op orde gebracht en bestaande teksten werden herschreven met aandacht voor keywords. Mijn website oogt nu veel professioneler.

Daarnaast zetten we in op nieuwe content, in de vorm van een blog. Samen met Kenny bedachten we de ene interessante blogpost na de andere. Wij zorgden voor de juiste keywords en zetten de verhalen in een feilloze kalender.

De volgende stap? Meer trafiek genereren naar de website van Structured met Google Advertising en de business-toepassingen van sociale media zoals Facebook en Instagram. “Mijn sociale media kunnen ook een make-over gebruiken,” lacht Kenny, “en Kolonel Kastor heeft daar de juiste expertise voor.

“Kolonel Kastor is enthousiast, professioneel en gedreven, en durft de vinger op de wonde te leggen. Het team zoekt ook naar oplossingen die binnen het budget liggen, en da’s heel belangrijk voor een kleine zelfstandige.” Kenny

Zin gekregen om met ons samen te werken?
We horen graag wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen!